top of page
Leon østbirk 2019-09-24 kl. 12.03.05.png

Leon giver livsglæden tilbage 22. 09 2019

I Hovedgård på hjørnet ved den gamle stationsbygning ligger frisøren og inde bagerst i lokalerne holder Leon Hansen til. Her kan du få akupunktur, hypnose og næsten øjeblikkelig helbredelse af dine lidelser.

 

- Når man møder Leon Hansen første gang, bemærker man straks hans gode humør, hurtige snak og kraftige energi. For mange år siden var Leon Hansen medicinstuderende men følte at han kunne se lyset og var landet på den forkerte hylde.

Leon Hansen er uddannet i klassisk kinetisk akupunktur og som hypnotisør. Han har gennem mere end 20 år opbygget et system på baggrund af mange tusinde besøg, hvor patientens bevidste og ubevidste tilstand viser hvad der virkelig er årsagen til deres problemer.

 

- Det er hans mission at give livsglæden tilbage, og ved at blandt andet at lytte og se efter signaler fra krop og nervesystem, kan han fortælle hvor problemerne udspringer fra. Disse signaler sendes, som Lene Hansen fortæller, ubevidst fra patientens håndledspuls, pupiller og muskelspændinger styret af underbevidstheden.

Aflæser kroppens underbevidste signaler

Idéen er at aflæse folks subliminale signaler – underbevidstheds signaler:

- Hvis jeg spørger en person hvad skal jeg hjælpe dig med? Siger personen at hun har ondt i skulderen. Når jeg spørger om der er andet jeg kan hjælpe med og hun svarer: Nej, det er der ikke… og så svarer hjernen selv på hvad der er galt! Pupillerne kan trække sig sammen, pulsen ændrer sig og kropssproget fortæller en masse.

Det er hjernens måde at blande sig i ”samtalen” og fortælle hvad der er galt. Det drejer sig om at finde årsagen til problemet før man han behandle symptomerne. Leon bruger alle kroppens signaler til at finde frem til de reelle problemer og på den måde løse dem.

- Resultatet af min metode er, at folk mærker en forbedring samtidig med at de er her – uanset årsagen til problemet. Det er ikke altid jeg kan løse problemet, men så kan jeg fortælle hvem der kan løse det.

Jeg helbreder ikke folk

 

- Leon Hansen fortæller at han i udgangspunktet ikke helbreder folk, men hjælper med at finde årsagen til problemerne, for siger det på denne måde: - I bund og grund gør jeg ikke folk raske, det gjorde Jesus – jeg hjælper folk til at finde ud af hvorfor de ikke reparerer sig selv. Udgangspunktet er at finde ud hvorfor folk ikke kan reparere sig selv.

Efter 20 år som alternativ behandler og mere 30.000 behandlinger af patienter, stopper Leon Hansen op et øjeblik og siger med et smil i ansigtet: - Jeg plejer at tænke, så mange mennesker kan jeg ikke snyde og begynder også at tro på at det virker. Også selvom jeg stadigvæk ikke kan forstå hvorfor det virker.

 

Der er mange som er skeptiske

Leon Hansen har mødt mange skeptiske mennesker i sin karriere og fortæller om en episode med en kvinde til et foredrag i Århus, som havde seks prolapser i nakkehvirvlerne hvilken gav hende kroniske smerter gennem tre år, og på trods af smertedækning med et morfinpræparat havde hun stadig smerter.

- Jeg forklarer publikum hvad der skal ske og en dame rækker hånden op og spørger om jeg kan hjælpe hende – og det gør hun i god tro om at det kan jeg ikke. For dem har hun ikke mødt nogen af endnu og hun ville vise at hun ikke kunne helbredes.

Leon Hansen satte 2-3 akupunkturnåle i kvindens øre og hun begyndte at græde, fordi smerterne øjeblikkelig forsvandt og Leon Hansen fortsætter med at fortælle:

- Jeg opfordrede hende til at komme på klinikken efterfølgende for at fjerne smerterne permanent, men hun dukkede aldrig op. Her var jeg vidne til et ”mirakel”, men hun blev åbenbart for overvældet og skulle ikke nyde noget.

Kvinde med lændesmerter

 

- Med til interviewet havde avisen taget en kvinde med som havde haft ondt i lænden gennem flere år, og hun stillede gerne op til en behandling hos Leon Hansen.

Leon beder hende om at stå op og dreje hoved til både højre og venstre side, for at se hvor meget det kan bevæge sig. Hun skal også tage hænderne ind foran maven og på denne måde kan Leon Hansen opfange at hjerne og kroppen prøver at kompensere for en ubalance i bevægeapparatet. Gennem nogle øvelser og tests kommer han frem til, at kvindens lændeproblem skyldes en ubalance i kæbeleden og -musklerne. Leon sætter en række bittesmå akupunkturnåle i hendes øre og nakke, og inden kvinden forlader klinikken, er smerterne i lænden mere end halveret.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

bottom of page